Username or password was incorrect
Your account is locked
The profile has been deleted
Log in using Facebook Log in with Google

Ungdomsbolig Odense

Odense er en attraktiv by for mange kommende studerende, da byen har mange uddannelsesmuligheder. Som en stor universitetsby har Odense meget at tilbyde unge, studerende, så studietiden også kan bruges på andet end bare skole. Byens centrum summer af liv. Om du er til brunch, en øl, shopping eller afslapning og skøn natur, så har Odense et tilbud til dig.

Find ungdomsbolig

En ungdomsbolig vil typisk være en hel lejlighed eller et værelse (evt. et kollegieværelse) som du kan leje hvis du er aktivt studerende. En ungdomsbolig vil også typisk være billigere end en ‘normal’ lejlighed, da der er taget højde for at lejere er studerende og ikke har lige så stort et budget som andre. Så flytter du til Odense for at studere og evt. skal flytte hjemmefra fra første gang er det en god mulighed at finde en ungdomsbolig som din første bolig i Odense.

Hvis du gerne vil sikre dig en ungdomsbolig er det vigtigt at du husker, at skrive dig op og ansøge om en af boligerne i god tid. Der kan godt være ventelister på ungdomsboliger, så start med at søg så snart du er blevet optaget på et studie. Det er nødvendigt at skulle fremvise dokumentation af optagelse på et studie, så du kan ikke skrive dig op til ungdomsboliger før du er optaget. En ungdomsbolig kan søges af aktivt studrende i alderen 18-30 år. I enkelte tilfælde vil du kunne søge en ungdomsbolig selvom du ikke opfylder alderskravet eller studieaktiviteten. Dette skal dog undersøges fra sted til sted.

Find bolig straks

Er du allerede skrevet op til en ungdomsbolig og venter på at blive tilbudt en plads, kan du med fordel søge efter et ledigt værelse, som du midlertidigt kan leje imens du venter på en ledig ungdomsbolig. Ved leje af et værelse har du typisk 1 måneds opsigelse, og dermed vil du hurtigt kunne sige dit værelse op, når du endelig får din ungdomsbolig. Søg på ledige værelser i Odense her.