Username or password was incorrect
Your account is locked
The profile has been deleted
Log in using Facebook Log in with Google

Create a free home search profile

It only takes 2 min!

Looking for your dream home

Search among the many available homes

Contact the landlord

Arrange the details with the landlord and move in!

Nye boliger hver eneste dag

There are many new homes available for rent every day

Fremleje i Aarhus

Lejeboliger i Aarhus er en yderst eftertragtet varer. På grund af den store efterspørgsel er der også sat en kamp ind for at få tilført flere lejeboliger til Aarhus. Dette har medført at mange nye lejligheder til fremleje har set dagens lys de seneste par år. Mange nye og fantastisk flotte lejligheder er blevet bygget ved havnen og Ceresbyen, hvilket giver lejere en unik mulighed for at bo i en moderne bolig helt centralt i byen.

Det kan være ret dyrt at bosætte sig i Aarhus, især hvis man skal købe boligen og dermed optage lån, hvilket vil blive en udfordring for byens mange unge og studerende. Derfor er fremleje af en lejlighed en aldeles god løsning til de som gerne vil have den centrale placering, men ikke har mulighed for at lave en sådan investering. Er man studerende på SU med et begrænset rådighedsbeløb kan det være en god idé, at finde roommates som står i samme situation som en selv, og dele lejligheden med. Jo flere i er om at dele boligen, jo billigere bliver huslejen pr. person. På denne måde kan selv en stor nybygget lejlighed centralt placeret i byen, blive realistisk for selv en studerende.

Hvad kan Aarhus tilbyde.

Vi har alle hørt om den og nu er det en realitet. Aarhus har fået en letbane, som forbinder byen og gør det nemmere at komme rundt - et godt alternativ til cyklen eller bilen. Derudover har Aarhus utallige andre ting at tilbyde både inden for kultur, sport og natur. Af nævneværdige begivenheder i Aarhus er festivalen Northside som hver sommer byder på god og populær musik fra danske og udenlandske artister. Dertil er der publikumsmagneten Kapsejladsen, hvor studerende fra Aarhus Universitet årligt dyster i hvem der kan sejle hurtigst. Så er der jo også byens hold AGF, som altid kan følges på stadion i gode og dårlige tider. Generelt er Aarhus en stor by med mange muligheder for alle aldre og interesser.

Bo i Aarhus.

Søger du bolig i Aarhus, kan du finde ledigelejligheder til fremleje her på findroommate

Har du fundet en stor lejlighed, som du skal bruge et par roommates til, kan du også finde andre boligsøgende i Aarhus her.

Available rooms in Aarhus

Available flats in Aarhus