Username or password was incorrect
Your account is locked
The profile has been deleted
Log in using Facebook Log in with Google

Create a free home search profile

It only takes 2 min!

Looking for your dream home

Search among the many available homes

Contact the landlord

Arrange the details with the landlord and move in!

Nye boliger hver eneste dag

There are many new homes available for rent every day

Hus til leje

Fordele ved at leje fremover købe

Vil du gerne bo i et hus? Så kan det vise sig at være en bedre løsning at leje et hus fremfor at købe et hus. At købe et hus er en rigtig stor investering, som skal overvejes grundigt før den føres ud i livet. Investerer du i et hus eller bolig i det hele taget, binder du dig mere til huset end hvis du blot vælger at leje det. Ved leje at et hus - eller andet bolig - vil du være langt mere fleksibel og der kan være flere penge at spare.

Du er mere fleksibel

Hvis du køber et hus, vil det bedst kunne betale sig hvis du bliver boende i huset i en længere periode og når du ikke vil bo der længere, skal du igennem en salgsproces. Lejer du derimod et hus, vil du langt nemmere kunne flytte ud af huset, når du ikke ønsker at bo der længere. Du skal ikke spekulere i om boligmarkedet er godt eller dårligt for tiden eller om huset taber værdi. Du kan også nemt opsige din lejeaftale hvis du for eksempel får nyt job i den anden ende af landet eller vil flytte hjem til din partner. Dermed har du ikke et hus du hænger på og som skal sælges før du selv kan foretage dig yderligere.

Du kan spare penge

En anden væsentlig pointe du skal overveje i valget om at leje en lejebolig eller købe, er hvad der bedst kan betale sig. Ønsker du at flytte i hus for en kortere periode, kan det ikke svare sig at investere i et hus. Det vil simpelthen blive for dyrt og derfor er leje af et hus en klar fordel for dig, som kun skal bo i hus i et par år. Dermed kan der være mange penge at spare ved at leje fremfor købe et hus.

Du behøver ikke have en stor opsparing

Lejer du et hus stilles der ikke store krav til din økonomi. Så længe du kan betale din husleje hver måned, vil der ikke blive stillet krav til mere. Du behøver ikke have en stor opsparing og du behøver ikke optage et lån for at kunne flytte et hus. Det er igen en stor fordel, hvis du gerne vil flytte i hus, men ikke har mulighed for at lægge den store investering, det kræver at købe sig til et hus.

Alle disse fordele gælder desuden også for andre boligformer så som lejligheder og boligudlejning. Her kan det også være en fordel at leje fremfor at købe hvis du skal bo der i en kortere periode eller ikke ønsker at have besværet med at skulle spekulere i boligmarkedet og hvornår det er godt eller dårligt at sælge.

Du er med andre ord mere fri når du vælger at leje din bolig. Find en lejebolig i København

Mangler du en lejekontrakt til dit nye hus, så kan du downloade en gratis version her

Available rooms in København

Available flats in København