Username or password was incorrect
Your account is locked
The profile has been deleted
Log in using Facebook Log in with Google

Create a free home search profile

It only takes 2 min!

Looking for your dream home

Search among the many available homes

Contact the landlord

Arrange the details with the landlord and move in!

{(GoogleLandingPage).Points4.Header}

There are many new homes available for rent every day

Lejebolig Aarhus

Med et indbyggertal på over 300.000 danskere, er Aarhus Danmarks næststørste by og Jyllands største by. Dette betyder også at Aarhus er et samlings- og omdrejningspunkt for kunst, kultur og erhvervslivet vest for Storebælt.

Bolig i Aarhus

Aarhus er en stor by med mange boligmuligheder. Om du er ude efter et hus, en lejlighed, kollegieværelse eller værelse i delebolig, så er der mulighed for alle boligformer. Der er blevet bygget rigtig mange nye lejligheder i Aarhus over de seneste år. Mange af de nye lejligheder er store og moderne og derfor er prisen også herefter, hvorfor det kan være svært at være ene om huslejen. Ligesom i andre danske storbyer kan det dog være svært at finde en lejlighed inden for kort tid, og derfor kan det være en fordel at være flere om at slå sig sammen om at leje en af de nye store lejligheder. Jo dyrere huslejen er, jo mindre konkurrence bliver der om boligerne. Så det kan være smart at gå flere sammen om en af disse dyrere lejligheder for så at dele huslejen, så I deles om de økonomiske udfordringer. Hvis du søger det billige alternativ er værelsesleje også en god mulighed. Her lejer du dig ind på et værelse i en lejlighed hvor udlejer også selv bor. Dette kan være en fordel for dig som er ny i en by og dermed ikke har det store etablerede netværk. Her vil en roommate bedre kunne vise dig byen og få dig med i et fællesskab, så du hurtigere vil kunne føle dig hjemme. Husk altid at få lavet en lejekontrakt

Livet i Aarhus

Aarhus har som Jyllands ‘hovedstad’ rigtig meget at byde på. Der er altid liv i gaderne omkring åen og Strøget, hvor adskillige butikker, caféer og barer danner ramme for byens centrum. Regner det kan du bruge din dag på en tur i Bruuns Galleri, et stort indkøbscenter med mere end 100 butikker. Trænger du til ro og fred fra storbyen kan du altid besøge Botanisk Have eller en af de mange andre grønne arealer der ligger rundt omkring i Aarhus. Du kan også tage et smut forbi kunstmuseet Aros for en særlig kultural oplevelse. Hver sommer kan du også opleve danske og internationale stjerne optræde til Aarhus egen festival; Northside. Børnefamilier kan tage en tur i Den Gamle By, et frilandsmuseum, og få en fornemmelse af hvordan livet i Danmark var i gamle dage. Den nye letbane, en pendant til s-togssystemet i København, skal gøre det nemmere at komme rundt i Aarhus fra de omkringliggende forstander og ind til centrum. Så selvom du ikke er bosat nær centrum, vil du nemt kunne komme rundt i byen.

Vil du bo i Aarhus?

Søger du bolig i Aarhus eller vil du bare lige se hvad der er ledigt i øjeblikket, så kan du her på findroommate søge på både værelser og lejligheder. Din kommende bolig er måske ledig allerede nu!

Available rooms in Aarhus

Available flats in Aarhus