Username or password was incorrect
Your account is locked
The profile has been deleted
Log in using Facebook Log in with Google

Lejebolig Odense

Midt i Danmark finder du Fyn, og midt på Fyn finder du Odense - en storby der forbinder Danmark i øst og vest. H.C. Andersens fødeby er bosted for godt 200.000 danskere og er dermed Danmarks tredje største by.

At bo i Odense

Bor du i Odense er du intet mindre end en Odenseaner. Som Danmarks tredje største by er der mange boligmuligheder og det gælder også lejeboliger. Fordelene ved at du vælger en lejebolig fremfor at købe en bolig kan være mange. For det første kan du med en lejebolig være mere fleksibel og nemmere komme ud af et lejemål da du ikke ejer boligen og dermed ikke behøver skulle gennem en salgsproces. Du vil heller ikke kunne risikere at miste penge på en bolig, som du kan hvis du ejer den. Derudover kan det også bedst betale sig at finde en lejebolig hvis du ikke har planer om at blive boende samme sted i mange år. Endelig er det ofte ikke nødvendigt at tage lån til en lejebolig, som man skal med en ejerbolig. Det eneste du på forhånd skal kunne betale er et depositum, som alt efter lejeboligen kan variere. Depositummet vil i langt de fleste tilfælde blive refunderet ved fraflytning, med mindre andet er aftalt eller der er skader, som skal repareres. Husk at du med en lejebolig eller en delebolig også har mulighed for at søge om boligstøtte - en økonomisk støtte, der kan hjælpe dig med at betale huslejen.

Som Odenseaner bor du i en by med et stort udvalg af attraktioner. Der er blandt andet Odense zoo, H.C. Andersens Hus, shopping centeret, Rosengårdscenterets og Den Fynske Landsby du kan besøge. Altid åbent og tilgængeligt for befolkningen er alle Odenses arealer. Odense Å og den Kulturbotaniske Have er et optimalt sted at nyde den danske sommer og få et frirum fra det travle liv.

Som Danmarks “midterby” er Odense Banegård en af landets vigtige togstationer, som forbinder togtrafikken til og fra de andre storbyer København, Aarhus og Aalborg.

Find din nye lejebolikg

Søger du lejebolig i Odense kan du på findroommate finde dit nye hjem. Søg på ledige værelser og lejligheder idag og vær ét skridt nærmere din kommende bolig.