Username or password was incorrect
Your account is locked
The profile has been deleted
Log in using Facebook Log in with Google

Create a free home search profile

It only takes 2 min!

Looking for your dream home

Search among the many available homes

Contact the landlord

Arrange the details with the landlord and move in!

Nye boliger hver eneste dag

There are many new homes available for rent every day

Lejlighed Odense

Odense er Danmarks 3. største by og det kan ses på byen og dens mange muligheder. Odense er placeret strategisk godt midt i landet. Til den ene side er har du kort vej til Jylland og til den andet side kan man nemt komme til Sjælland. Det gør det attraktivt at slå sig ned i Odense af både erhvervsmæssige årsager, men også i forhold til at byen altid vil være et vigtigt samlingspunkt, som samler Øst- og Vestdanmark - hvilket gør at Odense altid vil være en prioritet og i evig udvikling.

Lej en lejlighed i Odense

Søger du bolig i Odense kan du overveje om en lejlighed er den bedste løsning for dig. Ved at leje en lejlighed slipper du for at skulle lave en større investering, som et køb af bolig ville kræve for de fleste. Er du ny i Odense fordi du skal starte studie eller nyt job vil det ydermere være en fordel med en leje lejlighed da du dermed ikke binder dig til en bolig og nemmere kan komme ud af en lejekontrakt end hvis du først skulle til at sælge en købebolig. På denne måde kan du få en god start i byen og lige finde ud af om området din lejebolig er placeret i passer godt til dig - eller om du vil søge videre til noget andet.

Find en lejlighed og en lejer

Der er mange muligheder for at finde en lejlighed i Odense. Med mange arbejdspladser i byen og et stort universitet er der mange mennesker der årligt søger mod Odense for at bo. Derfor er der også mange boliger og derfor kræves der også mange boliger i byen. Det har medført at flere nye lejlighedskomplekser er blevet bygget i de senere år. Selvfølgelig rummer Odense også en allerede stor eksisterende boligmasse, så mulighederne for at finde en bolig, der passer til dine krav er gode. En lejlighed kan dog være dyr at sidde i alene mand, og derfor kan det være værd at overveje om en roommate vil kunne hjælpe med at lette den økonomiske byrde. En roommate kan bidrage med flere ting - både økonomisk og socialt. Og er du ny i byen kan det hjælpe dig til hurtigere at få et netværk og føle dig hjemme.

Fordi Odense er en stor by der både har mange arbejdspladser og studerende er der også mange tilbud og det vil aldrig være kedeligt at bo i byen. Odense centrum er et samlingspunkt, hvor caféer, butikker og grønne arealer er med til at skabe liv og samle byens borgere.

Find dit nye hjem

Skal du finde en lejlighed i Odense, kan du søge på hus til leje her. Du kan også finde din nye roommate til din lejlighed blandt alle de andre boligsøgende i Odense.

Available rooms in Odense

Available flats in Odense