Username or password was incorrect
Your account is locked
The profile has been deleted
Log in using Facebook Log in with Google

Create a free home search profile

It only takes 2 min!

Looking for your dream home

Search among the many available homes

Contact the landlord

Arrange the details with the landlord and move in!

Nye boliger hver eneste dag

There are many new homes available for rent every day

Studiebolig Odense

Odense er en attraktiv by for mange kommende studerende, da byen har mange uddannelsesmuligheder. Blandt andet Syddansk Universitet har en stor afdeling placeret i Odense. Skolen trækker hvert år mange nye studerende til, og derfor er der også mange studieboliger der stilles til rådighed til de nye studerende. Hvor det kan være noget svært at finde en bolig i mange af de andre store universitetsbyer er det lidt en anden historie med Odense. Her lover Syddansk Universitet nemlig boliggaranti for studerende, der kommer til Odense for at studere.

Find studiebolig

Der er mange muligheder for at finde en lejlighed i Odense. Du kan både finde en studiebolig i form af et kollegie eller ungdomsbolig, men du kan også finde en lejlighed eller værelse, som ikke nødvendigvis er en studiebolig. Dermed kan man vælge lige den boligform man synes vil passer bedst til en. Hvis du vil have en studiebolig er det vigtigt at du skriver dig op til studieboligerne så snart du kan. Det vil give dig de bedste chancer for at blive tilbudt en studiebolig ved studiestart. Skulle du dog ikke være så heldig at du bliver tilbudt studiebolig med det samme, kan du overveje at leje et værelse som en midlertidig løsning, mens du venter på at blive tilbudt en studiebolig.

Husk at du skal være aktivt studerende for at kunne blive tilbudt en studiebolig. Er du ikke tilmeldt et studie eller på orlov eller sygemeldt kan du ikke blive tilbudt en studiebolig. Det er derfor essentielt at du kan dokumentere at du er indskrevet på en uddannelse og er aktiv studerende.

Find bolig hurtigt

Er du allerede skrevet op til en studiebolig og venter på at blive tilbudt en plads, kan du finde et ledigt værelse, som du midlertidigt kan leje mens du venter på en ledig bolig. Ved leje af et værelse har du typisk 1 måneds opsigelse, og dermed vil du hurtigt kunne sige din bolig op, når du endelig får din studiebolig.

Available rooms in Odense

Available flats in Odense