Username or password was incorrect
Your account is locked
The profile has been deleted
Log in using Facebook Log in with Google

Ungdomsbolig Aalborg

Aalborg er Danmarks fjerdestørste by og centrum og samlingpunkt for nordjyderne. Med mange arbejdspladser og det populære Aalborg Universitet er der hvert år mange mennesker, der vælger at flytte til Aalborg. Med over 110.000 indbyggere i Aalborg by er man garanteret en by med liv i og utallige muligheder.

Find en ungdomsbolig

Er du på jagt efter en bolig i Aalborg? Så kan du undersøge mulighederne for at finde en ungdomsbolig. For at kunne blive tilbudt en ungdomsbolig skal du dog opfylde nogle krav. Du skal for det første være aktivt studerende og kunne dokumentere din studieaktivitet. Dernæst skal du være ung - og med ung menes der mellem 18-30 år. Dette kan dog variere fra selskab til selskab, men det er typisk dette, der er alderskravet fra de selskaber, der udlejer ungdomsboligerne.

Der kan være mange fordele ved at finde en ungdomsbolig. Idet ungdomsboliger er beregnet til unge studerende er huslejen også ofte sat derefter, hvilken gør det billigere at bo i en ungdomsbolig end for eksempel en lejlighed. Derfor er det en rigtig god mulighed til dig, der som studerende ikke har det største budget til husleje om måneden. Fordi der er tale om leje af ungdomsbolig, vil der ofte også være rigtige gode muligheder for at få boligstøtte, hvilket vil gøre huslejen endnu lavere.

En anden fordel ved at finde en ungdomsbolig er at du ofte vil være omgivet af andre studerende. De fleste ungdomsboliger er placeret samlet, så der er god chance for at din nabo vil være ung og studerende lige som dig selv. Dette kan hjælpe dig med at få nogle gode bekendtskaber og et større netværk - især hvis du er ny i Aalborg og ikke i forvejen kender så mange i byen. Det vil også kunne hjælpe dig med at falde bedre til i byen.

Find alternativer mens du venter

Der er mange positive ting med ungdomsboliger, og derfor er der også rift om boligerne. Du vil ofte skulle skrive dig på venteliste til dem, og alt efter din placering, må du vente lidt tid før du bliver tilbudt en af de ledige boliger. Derfor kan det være en god idé at finde et værelse du kan bo på mens du venter på at blive tilbudt ungdomsbolig. Det er langt nemmere og mere fleksibelt at finde et midlertidigt værelse at bosætte sig på end at skulle til at leje en hel lejlighed eller anden form for bolig. Lejer du et værelse vil der typisk være 1 måneds opsigelse, så du vil hurtigt kunne opsige dit lejemål og være klar til overtagelse, når din ungdomsbolig er klar.

Du kan søge på ledige deleboliger i Aalborg lige her på findroommate.