Tilbage til listevisning
Filter
Sortering
{{sorting.keyHeadlineValue}}
Nyeste
Billigste
Indflytningsdato
Søgeområde
{{searchAreaAutocompleteResultHeadline()}}
{{item.Name}}
Husleje
Maks. 3000 kr.
Maks. 4000 kr.
Maks. 5000 kr.
Maks. 6000 kr.
Maks. 7000 kr.
Intet maks.
Lejeperiode
Under 6 måneder
Under 1 år
Over 1 år
Ubegrænset
Indflytning fra
Vælg specifik indflytningsdato
Indflytningsdato: {{filterGetMoveInDateFriendly()}}
Fleksibel indflytning
{{item.MonthName}}
{{item.Year}}
Faciliteter
Husdyr tilladt
Pendlerværelse
Par tilladt
Billeder
Billeder af værelset
Billede af udlejer
Om udlejeren
Mand
Kvinde
Alle er velkomne
Nulstil søgefilter
Vis Studieboliger

Studiebolig til leje i {{resultData.City}}

({{listResult.count}})
Visning af værelser på kort
Kort
Listevisning
Åben søgefilter
Filter
Sortering: {{sorting.keyHeadlineValue}}
Nyeste
Billigste
Indflytningsdato

Ingen Studieboliger fundet

Vi fandt desværre ingen Studieboliger med de angivne kriterier.

Prøv at udvide dine kriterier eller udvide dit søgeområde.

Held og lykke med boligsøgningen

Nulstil søgefilter

Studiebolig til leje i Ålborg

Find din studiebolig til leje i Aalborg

Uanset hvor du søger en studiebolig, så kan vi med garanti hjælpe dig med at finde den helt rigtige studiebolig. Vi har mange års erfaring med at hjælpe unge og studerende med at finde det hjem som passer helt perfekt.

Studieboligen er for de fleste et godt sted at starte på en frisk, når drømmestudiet skal starte. Det er en måde at komme væk hjemmefra og få skabt en tryg base til studielivet. Men hvordan finder man egentlig en studiebolig, når der er ventelister alle steder, som kan være svære at kombinere med studiestarten? Det har vi et rigtig godt bud på, så læs bare videre og lad dig inspirere til den perfekte boligjagt.

En tryg base

Det er vigtigt, når man skal i gang med sit studie, der jo er en tid med behov for solid base, at boligen er på plads inden studiestart. Dit hjem er stedet, hvor du kan koble fra og samtidigt stedet, hvor du kan fordybe dig i dine studier.

Herefter er det for mange også vigtigt ikke at kommer for langt væk fra dine venner og familie, så man har muligheden for at beholde sit sociale liv under studietiden. Flere og flere leder efter en studiebolig til leje, som ligger en smule væk fra byen. På den måde kan man få følelsen af at komme lidt væk og på "afstand" til hverdagen. Det kan give lidt mere ro og mulighed for bedre at kunne koncentrere sig. Men uagtet om du vil bo helt centralt eller lidt udenfor byen, så er der nogle ting du gør klogt i forberede dig på, inden du starter din søgning efter en bolig.

Sådan finder du hurtigt en studiebolig

  1. Opret en gratis profil på findroommate. Med den kan du søge mellem alle vores mange tilbud og helt sikkert finde en studiebolig, der passer til dig.
  2. Når du søger, kan du filtrere din søgning, så du får det bedste match.
  3. Når drømmeboligen er fundet, kan du kontakt udlejeren direkte på siden.
  4. Når i er blevet enige om forholdene, kan i indgå en fælles lejeaftale.
  5. Derefter er det bare om at få pakket og komme i gang og nyde studielivet.

Studieboligen som boligform

En studiebolig kan ofte være billigere end andre boligformer, så hvis du er studerende og skal finde et nyt hjem, skal du overveje om en studiebolig kunne være noget for dig. Der findes flere forskellige former for boliger, som også kan fungere godt for mange studerende. F.eks. er det også meget populært at leje et værelse eller en ungdomsboliger.

Hvis du gerne vil bo i en studiebolig, kræver det først og fremmest at du er studerende.

Studieboligen kan tage mange forskellige former, som f.eks. studieværelser hvor du deler køkken med andre studerende beboere eller studielejligheder, hvor du kan leje en hel lejlighed. I situationer, hvor der er tale om en hel lejlighed, kan du i de fleste tilfælde godt bo sammen men en partner som ikke er studerende. Der kræves blot at én beboer er aktiv studerende. Husk dog altid at undersøge reglerne hos den enkelte udlejer, da der kan være variationer.

Ofte det billigste alternativ

Fordelene med en studieboliger er i de fleste tilfælde, at det en billigere løsning end at leje en lejlighed gennem f.eks. et boligselskab. De boligselskaber, der ejer studieboligerne, tager højde for, at studerende ikke har lige så mange penge som andre. Derfor er boligerne også SU-venlige. En studiebolig kan være en god mulighed for dig, som ikke vil sprænge budgettet på en dyr lejlighed.

Godt netværk

Studieboliger er ofte placeret sammen, og dermed vil du komme til at bo ved siden af en masse andre studerende. Det kan bidrage til at gøre hverdagen lidt sjovere, når nu dine naboer også er studerende og jævnaldrende. Det kan også være en fordel idet alle er i samme båd og derfor respektere ro til fordybelse i eksamensperioder. Du vil få rig mulighed for at skabe dig et netværk og mange får venner for livet.

Vigtigt at vide om studieboliger

Da der jo er tale om studieboliger betyder det også at du kun kan bo der i den tid du eller din partner er studerende. Efter endt uddannelse, eller hvis du ikke længere er studieaktiv, vil du have en periode på tre måneder herefter til at flytte ud. Derudover kan der også årligt kræves dokumentation fra dit uddannelsessted som bevis for, at du stadig er studieaktiv.

Studiebolig til leje i Aalborg

Aalborg er Danmarks fjerdestørste by og centrum og samlingspunkt for nordjyderne. Med mange arbejdspladser og det populære Aalborg Universitet, er der hvert år mange mennesker, der vælger at flytte til Aalborg. Med over 110.000 indbyggere er Aalborg en by med masser liv og et utal af muligheder.

I Aalborg får du alt hvad du har brug for. Byen er bedst kendt for festgaden Jomfru Ane Gade og det årlige karneval. Men byen er også rig på muligheder for at finde rolige og afslappede områder. Her kan du nyde gode stunder og byens charme.

Der er steder og områder til enhver anledning, og derfor er byen så attraktiv for mange unge, såvel som børnefamilier og ældre. Der er plads til alle. Med både gallerier, caféer, spillesteder, teatre og butikker er der altid noget at lave i byen.

Aalborgs mange områder

For nye i byen, kan det være svært at navigere rundt, og derfor kan du her få en kort introduktion til de mest populære områder i Aalborg.

Aalborg Centrum

Centrum af en storby vil altid være populær og rummer mange muligheder for byliv, shopping og kultur. Aalborg centrum er ingen undtagelse. Der er et attraktivt bymiljø og med kort afstand til Limfjorden, som bugter sig mellem Aalborg og Nørresundby er du ikke langt fra hverken skøn natur eller pulserende byliv. Centrum er helt klart en enormt populær bydel.

Vestbyen

Vestbyen er, som navnet indikerer, placeret i den vestlige del af Aalborg Vestbyen ligger klods op af centrum, og over halvdelen af bydelens beboere er unge under 35. Dette skyldes nok den centrale placering samt de mange mødesteder, hvor de unge kan hænge ud i deres fritid. Her finder du både fodboldstadion, Haraldslund Vand- og Kulturhus, Aalborg Street Food, Vestre Bådehavn og de grønne områder langs Limfjorden.

Vejgaard

Vejgaard ligger sydøst for centrum og er især populært blandt studerende, da bydelen ligger som smørklat mellem centrum og Aalborg universitet. Der er gode indkøbsmuligheder, rolige villaveje og folkeskoler, hvorfor området trods populariteten fra studerende også appellerer til børnefamilier.

Nørresundby

På den anden side af Limfjorden finder du Nørresundby. Trods den fysiske adskillelse til Aalborg er Nørresundby et attraktivt sted. Det er tæt på indkøbsmuligheder, vand, grønne områder, centrum, samt kollektiv transport.

Find alternativer mens du venter

Der er meget positivt at sige om diverse lejeboliger i en storby, og derfor er der også rift om boligerne. Du vil ofte skulle skrive dig på venteliste til dem og alt efter din placering, må du vente lidt tid før du bliver tilbudt en af de ledige boliger. Derfor kan det være en god idé at finde et alternativ, hvor du kan bo på mens du venter. Det er langt nemmere og mere fleksibelt at finde et midlertidigt værelse eller en anden form for delebolig mens du venter. Lejer du f.eks. et værelse, vil der typisk være en måneds opsigelse, så du vil hurtigt kunne opsige dit lejemål og være klar hvis du skulle få anvist en bolig på anden vis.

Hvordan kan jeg finde en studiebolig i Ålborg?
Den hurtigste måde at finde en studiebolig i Ålborg på, er at starte med at søge i blandt de mange ledige studieboliger. Når du har fundet den studiebolig der passer dig, så opretter du en profil og opgraderer til Premium og kontakter udlejeren.
Har jeg gode muligheder for at finde et nyt hjem i Ålborg?
JA! Dine muligheder meget gode hvis du gør de ting vi anbefaler. Udfyld din profil, hold øje med nye boliger, kontakt så mange som muligt er blandt nogle af de ting man skal gøre for at finde en studiebolig i Ålborg.
Kan man både leje værelser i kort og længere tid i Ålborg?
På findroommate findes der mange forskellige typer af værelser og lejeboliger. Og de fleste har forskellige lejeperioder. Du kan leje værelser og lejeboliger med lejeperioder fra 1 måned til ubegrænset lejeperiode i Ålborg.
Jeg har en studiebolig i Ålborg jeg godt vil udleje. Kan jeg det?
Ja det kan du helt sikkert! Du kan helt gratis oprette en annonce for din studiebolig. Når den er godkendt så vil du være synlig overfor alle dem der søger en studiebolig i Ålborg og du vil straks begynde at modtage beskeder. Udlej din studiebolig her