Tilbage til listevisning
Filter
Sortering
{{sorting.keyHeadlineValue}}
Nyeste
Billigste
Indflytningsdato
Søgeområde
{{searchAreaAutocompleteResultHeadline()}}
{{item.Name}}
Husleje
Maks. 3000 kr.
Maks. 4000 kr.
Maks. 5000 kr.
Maks. 6000 kr.
Maks. 7000 kr.
Intet maks.
Lejeperiode
Under 6 måneder
Under 1 år
Over 1 år
Ubegrænset
Indflytning fra
Vælg specifik indflytningsdato
Indflytningsdato: {{filterGetMoveInDateFriendly()}}
Fleksibel indflytning
{{item.MonthName}}
{{item.Year}}
Faciliteter
Husdyr tilladt
Pendlerværelse
Par tilladt
Billeder
Billeder af værelset
Billede af udlejer
Om udlejeren
Mand
Kvinde
Alle er velkomne
Nulstil søgefilter
Vis Ungdomsboliger

Ungdomsbolig til leje i {{resultData.City}}

({{listResult.count}})
Visning af værelser på kort
Kort
Listevisning
Åben søgefilter
Filter
Sortering: {{sorting.keyHeadlineValue}}
Nyeste
Billigste
Indflytningsdato

Ingen Ungdomsboliger fundet

Vi fandt desværre ingen Ungdomsboliger med de angivne kriterier.

Prøv at udvide dine kriterier eller udvide dit søgeområde.

Held og lykke med boligsøgningen

Nulstil søgefilter

Ungdomsbolig til leje i Ålborg

Find en ungdomsbolig til leje i Aalborg

Når du skal starte på drømmestudiet, så kan en ungdomsbolig være vejen frem. Den vil være til at betale for de fleste og kan være overskuelig mht. de praktiske opgaver i hverdagen. Ungdomsboligen er ofte også et godt sted at starte, når du skal flytte hjemmefra. Husk bare, at du i langt de fleste tilfælde skal være aktiv studerende for at få adgang til ungdomsboliger.

Som udgangspunkt er ungdomsboligen en boligform, der skal anvises gennem din nuværende bopælskommune. Ved at bruge findroommate.dk kan du finde ungdomsboliger, der ikke har krav om at du skal være aktiv studerende. På den måde kan du springe ventetiden over og komme direkte til din nye bolig.

Læs mere her og bliv klogere på, hvordan du kommer godt i gang med at søge efter den perfekte ungdomsbolig.

Kom godt i gang

Når du er på udkig efter et sted at bo, f.eks. mens du skal studere, er det altid en god ide, at du forbereder dig godt. Vi har lavet en lille tjekliste, som kan hjælpe dig godt på vej, når du starter din søgning efter din næste bolig.

  • Få først et godt overblik over din økonomi. Hvor meget kan og vil du betale i husleje hver måned? Husk at se, om der skal betales et mindre indskud ved indflytning.
  • Du skal vide, hvornår du skal bruge boligen og hvor længe du har brug for den.
  • Det næste du skal gøre op med dig selv er, hvor i landet du gerne vil bo. Husk at være realistisk og husk også, at pris og beliggenhed hører sammen.
  • Hvor meget transporttid kan du acceptere i hverdagen. Jo længere væk fra de store byer du kommer, jo billigere kan du ofte også bo. Til gengæld vil du så skulle bruge langt mere tid på transport. Vær derfor realistik,når du sætter dine grænser.

Ledige ungdomsboliger til leje 

Leder du efter en ungdomsbolig i en af de store studiebyer, skal du være forberedt på, at der kan være lange ventelister til diverse boliger. Men hvis du ikke kan vente på det, så er der masser muligheder for at finde en billig bolig til at starte studiet eller til at flytte hjemmefra.

Hvis du vil have en ungdomsbolig gennem din kommune, kan det være en god idé, at du skriver dig op så hurtigt du kan. Bliver tiden på ventelisten for lang, kan du dog sagtens finde en midlertidig bolig. Du kan f.eks. leje andre boligtyper, som du kan finde på findroommate.dk. Vi har altid masser ledige værelser og fede studieboliger i det meste af landet. Vi kan også hjælpe dig med at finde andre boligformer, som f.eks. den større lejebolig. Her kan du vælge at flytte sammen med en ven eller nogle studiekammerater.

Find ungdomsbolig

En ungdomsbolig kan være en hel lejlighed eller et værelse, som du kan leje hvis du er aktiv studerende. En ungdomsbolig vil også typisk være billigere end en ‘normal’ lejlighed, da der er taget højde for, at lejeren er studerende og ikke har lige så stort et budget som andre. Da ungdomsboligen skal henvises af en kommune, kan du overveje andre måder at finde et billigt sted at bo.

Du kan som sagt finde masser alternativer, hvis du ikke har brug for, at det specifikt hedder en ungdomsbolig. Med et værelser eller en mindre legebolig gennem findroommate.dk, har du en større fleksibilitet og ofte færre penge involveret i at skifte bolig.

Har du brug for at flytte til storbyen for at studere og evt. skal flytte hjemmefra fra første gang, så er det en god mulighed at finde en form for ungdomsbolig som din første bolig.

Overvej evt. et værelse

Ungdomsboliger er meget populære, og derfor vil der ofte være ventelister på de ledige boliger. Det kan som nævnt være en god idé, at finde en midlertidig bolig mens du venter på at blive tilbudt en ungdomsbolig. Du kan finde både faste og midlertidige værelser lige her på findroommate.dk.

Vælger du et værelse, vil du som regel have 1 måneds opsigelse. Det giver dig en høj fleksibilitet og du vil  dermed nemt kunne opsige din bolig når du på et tidspunkt bliver tilbudt en ungdomsbolig. Alternativt vil du langt oftest også kunne vælge at blive boende. Husk derfor altid at lave tydelige aftaler med din udlejer, når du har fundet det perfekte match.

Vil du bo til leje i Aalborg

I Danmarks fjerdestørste by, Aalborg, finder du nordjydernes samlingspunkt. I Den byen finder du både masser arbejdspladser og det store Aalborg Universitet, der hvert år huser mange tilfredse studerende. Aalborg oplever hvert år nye tilflyttere og med et indbyggertal på 110.000, er der altid liv og og et væld af muligheder.

Du får alt hvad du kan ønske dig i byen, der har det hele. Bedst kendt er nok festgaden Jomfru Ane Gade og det årlige karneval. Når du ikke er til fest og glade dage, byder Aalborg også på rolige og afslappende områder. Her kan du nyde byens bud på charme og muligheder for afslapning.

Med et sted for enhver smag og enhver anledning, er byen attraktiv for rigtig mange danskere. Både børnefamilier, karrieremennesker og ikke mindst studerende, for her er plads til alle. Med både gallerier, cafeer, spillesteder, teatre og butikker af hver art, er der altid noget at lave i Aalborg.

Mange områder

Som ny beboer i byen, kan det være svært at navigere i alle de mange områder. Derfor får du her et hurtigt overblik over de mest seværdige områder, hvor du kan finde lækre boliger til leje.

Aalborg Centrum

Centrum af en storby vil altid være populær og rummer mange muligheder for byliv, shopping og kultur. Aalborg centrum er ingen undtagelse. Der er et attraktivt bymiljø og med kort afstand til Limfjorden, som bugter sig mellem Aalborg og Nørresundby er du ikke langt fra hverken skøn natur eller pulserende byliv. Centrum er helt klart en enormt populær bydel.

Vestbyen

Vestbyen er, som navnet indikerer, placeret i den vestlige del af Aalborg Vestbyen ligger klods op af centrum, og over halvdelen af bydelens beboere er unge under 35. Dette skyldes nok den centrale placering samt de mange mødesteder, hvor de unge kan hænge ud i deres fritid. Her finder du både fodboldstadion, Haraldslund Vand- og Kulturhus, Aalborg Street Food, Vestre Bådehavn og de grønne områder langs Limfjorden.

Vejgaard

Vejgaard ligger sydøst for centrum og er især populært blandt studerende, da bydelen ligger som smørklat mellem centrum og Aalborg universitet. Der er gode indkøbsmuligheder, rolige villaveje og folkeskoler, hvorfor området trods populariteten fra studerende også appellerer til børnefamilier.

Nørresundby

På den anden side af Limfjorden finder du Nørresundby. Trods den fysiske adskillelse til Aalborg er Nørresundby et attraktivt sted. Det er tæt på indkøbsmuligheder, vand, grønne områder, centrum, samt kollektiv transport.

Men du venter

Det er altid nemt af finde de gode argumenter for at flytte til storbyen. Derfor er der ofte også rift om boligerne. I de fleste tilfælde, er det nødvendigt at skrive sig op til en bolig, hvis du skal anvises gennem kommunen. Her vil der dog oftest være flere års ventetid.

Hvis du ikke kan vente, f.eks. fordi du skal starte på drømmestudiet, så findes der heldigvis masser muligheder på findroommate.dk. Her kan du finde alverdens forskellige typer lejeboliger og helt sikkert også noget for dig. Ved at leje dig ind i en delebolig, kan du springe ventetiden over og finde et sted at bo med det samme.

Hvordan kan jeg finde en ungdomsbolig i Ålborg?
Den hurtigste måde at finde en ungdomsbolig i Ålborg på, er at starte med at søge i blandt de mange ledige ungdomsboliger. Når du har fundet den ungdomsbolig der passer dig, så opretter du en profil og opgraderer til Premium og kontakter udlejeren.
Har jeg gode muligheder for at finde et nyt hjem i Ålborg?
JA! Dine muligheder meget gode hvis du gør de ting vi anbefaler. Udfyld din profil, hold øje med nye boliger, kontakt så mange som muligt er blandt nogle af de ting man skal gøre for at finde en ungdomsbolig i Ålborg.
Kan man både leje værelser i kort og længere tid i Ålborg?
På findroommate findes der mange forskellige typer af værelser og lejeboliger. Og de fleste har forskellige lejeperioder. Du kan leje værelser og lejeboliger med lejeperioder fra 1 måned til ubegrænset lejeperiode i Ålborg.
Jeg har en ungdomsbolig i Ålborg jeg godt vil udleje. Kan jeg det?
Ja det kan du helt sikkert! Du kan helt gratis oprette en annonce for din ungdomsbolig. Når den er godkendt så vil du være synlig overfor alle dem der søger en ungdomsbolig i Ålborg og du vil straks begynde at modtage beskeder. Udlej din ungdomsbolig her