Username or password was incorrect
Your account is locked
The profile has been deleted
Log in using Facebook Log in with Google

Create a free home search profile

It only takes 2 min!

Looking for your dream home

Search among the many available homes

Contact the landlord

Arrange the details with the landlord and move in!

Nye boliger hver eneste dag

There are many new homes available for rent every day

Lejlighed Aarhus

Med et indbyggertal på over 300.000 danskere, er Aarhus Danmarks næststørste by og Jyllands største by. Dette betyder også at Aarhus er et samlings- og omdrejningspunkt for kunst, kultur og erhvervslivet vest for Storebælt.

Bolig i Aarhus

Aarhus er en stor by med mange boligmuligheder. Der er over den seneste årrække blevet bygget mange nye lejligheder i Aarhus. Både i det nordlige Aarhus, i det nyetablerede Ceresbyen og ude ved havnen er der alle steder skudt nybyggerier op, som er klar til beboelse. Fælles for alle lejlighederne er at de er flotte og topmoderne. Samtidig er der selvfølgelig også den nuværende boligmasse som man ikke skal glemme. En lejlighed i Latinerkvarteret ville heller ikke være en helt skidt løsning. Så om du er til helt nye lejligheder eller ældre lejligheder med sjæl og ånd, så vil du kunne finde det i Aarhus. Finder du en lejlighed eller en delebolig, som bare er helt perfekt, men du har svært ved at sidde i lejligheden alene mand, så vil et godt alternativ være at finde en roommate, som du kan dele lejlighedens udgifter med. På den måde kan du bo i din drømmelejlighed og samtidig få en roommate, du kan dele hverdagen med.

Livet i Aarhus

Aarhus har som Jyllands ‘hovedstad’ rigtig meget at byde på. Der er altid liv i gaderne omkring åen og Strøget, hvor adskillige butikker, caféer og barer danner ramme for byens centrum. Regner det kan du bruge din dag på en tur i Bruuns Galleri, et stort indkøbscenter med mere end 100 butikker. Trænger du til ro og fred fra storbyen kan du altid besøge Botanisk Have eller en af de mange andre grønne arealer der ligger rundt omkring i Aarhus. Du kan også tage et smut forbi kunstmuseet Aros for en særlig kultural oplevelse. Hver sommer kan du også opleve danske og internationale stjerne optræde til Aarhus egen festival; Northside. Børnefamilier kan tage en tur i Den Gamle By, et frilandsmuseum, og få en fornemmelse af hvordan livet i Danmark var i gamle dage. ?Den nye letbane, en pendant til s-togssystemet i København, skal gøre det nemmere at komme rundt i Aarhus fra de omkringliggende forstander og ind til centrum. Så selvom du ikke er bosat nær centrum, vil du nemt kunne komme rundt i byen.

Vil du bo i Aarhus?

Søger du bolig i Aarhus eller vil du bare lige se hvad der er ledigt i øjeblikket, så kan du her på findroommate søge på studieboliger og lejligheder. Din kommende bolig er måske ledig allerede nu!

Available rooms in Aarhus

Available flats in Aarhus