Username or password was incorrect
Your account is locked
The profile has been deleted
Log in using Facebook Log in with Google

Studiebolig Aalborg

Aalborg er Danmarks fjerdestørste by og centrum og samlingpunkt for nordjyderne. Med mange arbejdspladser og det populære Aalborg Universitet er der hvert år mange mennesker, der vælger at flytte til Aalborg. Med over 110.000 indbyggere i Aalborg by er man garanteret en by med liv i og utallige muligheder.

Find en studiebolig

Er du studerende og leder efter bolig i Aalborg? Så kan du overveje mulighederne for at finde en studiebolig. Der er dog nogle krav, der skal opfyldes for at man kan blive tilbudt en studiebolig. Du skal for det første være aktivt studerende samt kunne dokumentere din studieaktivitet. Dernæst skal du være ung - og med ung menes der mellem 18-30 år. Dette kan dog variere fra selskab til selskab, men det er typisk dette, der er alderskravet fra de selskaber, der udlejer studieboligerne.

Der kan være mange fordele ved at finde en studiebolig. Idet studieboliger er beregnet til unge studerende er huslejen også ofte sat derefter, hvilken gør det billigere at bo i en studiebolig end for eksempel en lejlighed. Derfor er det en rigtig god mulighed til dig, der som studerende ikke har det største budget til husleje om måneden. Fordi der er tale om leje af studiebolig, vil der ofte også være rigtige gode muligheder for at få boligstøtte, hvilket vil gøre huslejen endnu lavere.

Der er også andre fordele end det økomiske aspekt. Med en studiebolig vil du ofte være omgivet af andre studerende. De fleste studieboliger ligger placeret samlet, så der er god chance for at din nabo vil være ung og studerende lige som du. Dette kan hjælpe dig til at skabe nogle gode bekendtskaber og et større netværk i Aalborg. Dette er især en fordel for dig som er ny i byen og i forvejen ikke har et stort netværk eller kendskab til byen. Nogle gode naboer, der er i samme sko som dig, vil gøre det nemmere for dig at falde bedre til i byen.

Find alternativer mens du venter

Der er mange positive ting med studieboliger, og derfor er der også rift om boligerne. Du vil ofte skulle skrive dig på venteliste til dem, og alt efter din placering, må du vente lidt tid før du bliver tilbudt en af de ledige boliger. Derfor kan det være en god idé at finde et værelse du kan bo på mens du venter på at blive tilbudt en studiebolig. Det er langt nemmere og mere fleksibelt at finde et midlertidigt værelse at bosætte sig på end at skulle til at leje en hel lejlighed eller anden form for bolig. Lejer du et værelse vil der typisk være 1 måneds opsigelse, så du vil hurtigt kunne opsige dit lejemål og være klar til overtagelse, når din studiebolig er klar.

Du kan søge på ledige værelser i Aalborg lige her på findroommate.