Tilbage til listevisning
Filter
Sortering
{{sorting.keyHeadlineValue}}
Nyeste
Billigste
Indflytningsdato
Søgeområde
{{searchAreaAutocompleteResultHeadline()}}
{{item.Name}}
Husleje
Maks. 3000 kr.
Maks. 4000 kr.
Maks. 5000 kr.
Maks. 6000 kr.
Maks. 7000 kr.
Intet maks.
Lejeperiode
Under 6 måneder
Under 1 år
Over 1 år
Ubegrænset
Indflytning fra
Vælg specifik indflytningsdato
Indflytningsdato: {{filterGetMoveInDateFriendly()}}
Fleksibel indflytning
{{item.MonthName}}
{{item.Year}}
Faciliteter
Husdyr tilladt
Pendlerværelse
Par tilladt
Billeder
Billeder af værelset
Billede af udlejer
Om udlejeren
Mand
Kvinde
Alle er velkomne
Nulstil søgefilter
Vis Studieboliger

Studiebolig til leje i {{resultData.City}}

({{listResult.count}})
Visning af værelser på kort
Kort
Listevisning
Åben søgefilter
Filter
Sortering: {{sorting.keyHeadlineValue}}
Nyeste
Billigste
Indflytningsdato

Ingen Studieboliger fundet

Vi fandt desværre ingen Studieboliger med de angivne kriterier.

Prøv at udvide dine kriterier eller udvide dit søgeområde.

Held og lykke med boligsøgningen

Nulstil søgefilter

Studiebolig til leje i Århus

Find din studiebolig til leje i Aarhus

Uanset hvor du søger en studiebolig, så kan vi med garanti hjælpe dig med at finde den helt rigtige studiebolig. Vi har mange års erfaring med at hjælpe unge og studerende med at finde det hjem som passer helt perfekt.

Studieboligen er for de fleste et godt sted at starte på en frisk, når drømmestudiet skal starte. Det er en måde at komme væk hjemmefra og få skabt en tryg base til studielivet. Men hvordan finder man egentlig en studiebolig, når der er ventelister alle steder, som kan være svære at kombinere med studiestarten? Det har vi et rigtig godt bud på, så læs bare videre og lad dig inspirere til den perfekte boligjagt.

Hvis du leder efter noget lidt andet, kan vi anbefale dig at se nærmere på vores mange ledige værelser i Aarhus. Ungdomsboligen er også en form, der taler til mange unge og som vi varmt kan anbefale som alternativ til f.eks. værelset. Er du på udkig efter noget lidt større, så se nærmere på vores udvalg af lejeboliger her.

En tryg base

Det er vigtigt, når man skal i gang med sit studie, der jo er en tid med behov for solid base, at boligen er på plads inden studiestart. Dit hjem er stedet, hvor du kan koble fra og samtidigt stedet, hvor du kan fordybe dig i dine studier.

Herefter er det for mange også vigtigt ikke at kommer for langt væk fra dine venner og familie, så man har muligheden for at beholde sit sociale liv under studietiden. Flere og flere leder efter en studiebolig til leje, som ligger en smule væk fra byen. På den måde kan man få følelsen af at komme lidt væk og på "afstand" til hverdagen. Det kan give lidt mere ro og mulighed for bedre at kunne koncentrere sig. Men uagtet om du vil bo i midten af Aarhus eller om du vil ud til de lidt mindre områder i nærheden, så er der nogle ting du gør klogt i forberede dig på, inden du starter din søgning efter en bolig.

Sådan finder du hurtigt en studiebolig

  1. Opret en gratis profil på findroommate. Du kan søge mellem alle vores mange tilbud og helt sikkert finde en studiebolig, der passer til dig.
  2. Når du søger, kan du filtrere din søgning. Med vores mange forskellige søgekriterier du kan sortere efter, skal du nok finde et godt match.
  3. Når drømmeboligen er fundet, kan du kontakt udlejeren direkte på siden.
  4. Når i er blevet enige om forholdene, kan i indgå en fælles lejeaftale.
  5. Derefter er det bare om at få pakket og komme i gang og nyde studielivet.

Studieboligen som boligform

En studiebolig kan ofte være billigere end andre boligformer, så hvis du er studerende og skal finde et nyt hjem, kan du overveje om en studiebolig kunne være noget for dig. Der findes flere forskellige former for boliger, som også kan fungere godt for mange studerende. F.eks. er det også meget populært at leje et værelse.

Hvis du gerne vil bo i en studiebolig, kræver det først og fremmest at du er studerende.

Studieboligen kan tage mange forskellige former, som f.eks. studieværelser hvor du deler køkken med andre studerende beboere eller studielejligheder, hvor du kan leje en hel lejlighed. I situationer, hvor der er tale om en hel lejlighed, kan du i de fleste tilfælde godt bo sammen men en partner som ikke er studerende. Der kræves blot at én beboer er aktiv studerende. Husk dog altid at undersøge reglerne hos den enkelte udlejer, da der kan være variationer.

Ofte det billigste alternativ

Fordelene med en studieboliger er i de fleste tilfælde, at det en billigere løsning end at leje en lejlighed gennem f.eks. et boligselskab. De boligselskaber, der ejer studieboligerne, tager højde for, at studerende ikke har lige så mange penge som andre. Derfor er boligerne også SU-venlige. En studiebolig kan være en god mulighed for dig, som ikke vil sprænge budgettet på en dyr lejlighed.

Godt netværk

Studieboliger er ofte placeret sammen, og dermed vil du komme til at bo ved siden af en masse andre studerende. Det kan bidrage til at gøre hverdagen lidt sjovere, når nu dine naboer også er studerende og jævnaldrende. Det kan også være en fordel idet alle er i samme båd og derfor respektere ro til fordybelse i eksamensperioder. Du vil få rig mulighed for at skabe dig et netværk og mange får venner for livet.

Vigtigt at vide om studieboliger

Da der jo er tale om studieboliger betyder det også at du kun kan bo der i den tid du eller din partner er studerende. Efter endt uddannelse, eller hvis du ikke længere er studieaktiv, vil du have en periode på tre måneder herefter til at flytte ud. Derudover kan der også årligt kræves dokumentation fra dit uddannelsessted som bevis for, at du stadig er studieaktiv.

Studiebolig i Aarhus

Aarhus er ikke uden grund en eftertragtet og populær by. Grunden til at Aarhus står så højt på manges liste, bunder i netop byen Aarhus. Aarhus favner universitet og studieliv, natteliv og kultur, mulighed for individuel udfoldelse og meget, meget mere.

Vil du bo i Aarhus

Ledige studieboliger i Aarhus skal du ikke være bange for går din næse forbi. Vi har altid masser forskellige boliger i byen. Vi kan med garanti punktere den fordom, du måske kan have om, at det kan være svært at komme til Aarhus og bo.

Som med så meget andet, gælder det om at lede de rigtige steder. Vi elsker ideen om at skulle bosætte sig i Smilets By, for der er ganske enkelt ingen by som aarhus. Bevæger du dig gennem Store Torv, Nørre Allé eller langs Åen, vil du med det samme mærke Århus’ ånd.

At “hygge” er nok ved at være en fordansket floskel, som ikke desto mindre lever i bedste velgående i Jyllands hovedstad. Er du derfor i tvivl om aarhus er byen for dig, kan vi kun sige, at Århus er en by for alle.

Fordele er der masser af

Der er en lang række fordele ved at leje en studiebolig i Aarhus. På mange måder favner fællesskabet af en delevenlig lejlighed i byen netop Aarhus og byens store mangfoldighed og accept. Vores mange ledige boliger i Aarhus vidner også om, at utrolig mange er villige til at bo sammen. I folkemunde bliver Aarhus betegnet som verdens mindste storby. Skulle du være skeptisk overfor at flytte sammen med folk du ikke kender, er fællesskabsfølelsen i byen eminent. Desuden kan livet som studerende være en fordyrende oplevelse, og du kan med fordel udnytte en lejligheds fulde kapacitet og spare en masse penge ved at bo sammen med andre.

Med en delebolig er der rig mulighed for at lære nogle nye mennesker at kende, især hvis du er ny i Aarhus. Og udbuddet er stort, da det netop er en universitetsby. Vi anbefaler, at du er ude i god tid som ny studerende, så du ikke står uden værelse, når studiestarten melder sig.

Mange fede områder i Aarhus

Aarhus har som Jyllands ‘hovedstad’ rigtig meget at byde på. Der er altid liv i gaderne omkring åen og Strøget, hvor adskillige butikker, caféer og barer danner ramme for byens centrum. Regner det kan du bruge din dag på en tur i Bruuns Galleri, et stort indkøbscenter med mere end 100 butikker.

Trænger du til ro og fred fra storbyen kan du altid besøge Botanisk Have eller en af de mange andre grønne arealer der ligger rundt omkring i Aarhus. Du kan også tage et smut forbi kunstmuseet Aros for en særlig kulturel oplevelse. Hver sommer kan du opleve danske og internationale stjerner optræde til Aarhus egen festival, Northside.

Børnefamilier kan tage en tur i Den Gamle By, et frilandsmuseum, og få en oplevelse af livet i Danmark i gamle dage.

Den nye letbane, en pendant til s-togssystemet i København, skal gøre det nemmere at komme rundt i Aarhus fra de omkringliggende forstander og ind til centrum. Så selvom du ikke er bosat nær centrum, vil du nemt kunne komme rundt i byen.

Trøjborg

I det nordlige Aarhus ligger Trøjborg, en bydel der ofte omtales, som en by i byen. Området har alt fra egen biograf og slagter til fitness og frisører, hvorfor det aldrig er nødvendigt at tage langt væk for at finde hvad man søger. Stedet er netop også populært for dette, hvorfor mange har et specifikt ønske om at finde et værelse her.

Øgadekvarteret

Med kort afstand til universitetet er Øgadekvarteret populært blandt studerende, som ønsker at bo tæt på både studiet og bylivet. Stedet er kendt for sine charmerende byhuse.

Det nye Aarhus Ø

Leder du efter et ledigt værelse til leje i Aarhus, der omfavner både nybyggeri, havudsigt og højhuse, skal du have et værelse i Aarhus Ø. Det er det nye kvarter, der er skudt op nede ved havnen. Her får du lækre nye lejligheder med havet hele vejen rundt. Aarhus Ø har alt, hvad hjertet begærer, og selvom det kan lyde dyrt, kan det sagtens lade sig gøre at finde deleboliger, der er til at betale.

Latinerkvarteret

Hvis du vil finde et værelse i Aarhus omringet af charme og byliv, skal du bo i Latinerkvarteret. Det er det ældste kvarter i byen, hvilket kan ses på de brolagte gader og bindingsværkshuse. Her er et hav af specialbutikker og caféer, hvor du kan nyde en kop kaffe, mens du kigger på alt omkring dig.

I andre områder i og udenfor Aarhus, finder du også Gellerup, Højbjerg og Risskov.

Med et indbyggertal på over 300.000 danskere, er Aarhus Jyllands største og Danmarks næststørste by. Dette betyder også at Aarhus er et samlingspunkt for kunsten, kulturen og erhvervslivet vest for Storebælt. For studerende er Aarhus helt sikkert en by med mange muligheder og tilbud, både boligmæssigt og til fritiden.

Hvordan kan jeg finde en studiebolig i Århus?
Den hurtigste måde at finde en studiebolig i Århus på, er at starte med at søge i blandt de mange ledige studieboliger. Når du har fundet den studiebolig der passer dig, så opretter du en profil og opgraderer til Premium og kontakter udlejeren.
Har jeg gode muligheder for at finde et nyt hjem i Århus?
JA! Dine muligheder meget gode hvis du gør de ting vi anbefaler. Udfyld din profil, hold øje med nye boliger, kontakt så mange som muligt er blandt nogle af de ting man skal gøre for at finde en studiebolig i Århus.
Kan man både leje værelser i kort og længere tid i Århus?
På findroommate findes der mange forskellige typer af værelser og lejeboliger. Og de fleste har forskellige lejeperioder. Du kan leje værelser og lejeboliger med lejeperioder fra 1 måned til ubegrænset lejeperiode i Århus.
Jeg har en studiebolig i Århus jeg godt vil udleje. Kan jeg det?
Ja det kan du helt sikkert! Du kan helt gratis oprette en annonce for din studiebolig. Når den er godkendt så vil du være synlig overfor alle dem der søger en studiebolig i Århus og du vil straks begynde at modtage beskeder. Udlej din studiebolig her