Username or password was incorrect
Your account is locked
The profile has been deleted
Log in using Facebook Log in with Google

Delebolig København

Du kender nok København bedst for Den lille Havfrue, Amalienborg og Strøget. Danmarks hovedstad er dog langt mere end dette. Som Danmarks største by er der mange muligheder inden for alt lige fra uddannelse og jobs til shopping og kultur. Derfor er byen også en af de absolut mest attraktive byer at bosætte sig i. Over 1 million danskere har allerede bosat sig i København. Er du den næste?

Bolig i København

Som nævnt er København en rigtig attraktiv by, og hvert år kommer der nye danskere til byen for enten at arbejde eller studere på en af de mange uddannelsesinstitutter byen kan tilbyde. Dette gør også at boligmarkedet er ekstremt presset - og især om sommeren omkring studiestart kan det være svært at finde en lejebolig. Af samme grund er der de seneste par år sket en markant stigning i efterspørgslen på deleboliger. I stedet for at finde en lejlighed alene, så er man flere om at gå sammen om om at finde en lejlighed eller også lejer man sig ind på et værelse i en lejlighed, og dermed gøres lejligheden til en delebolig. Konceptet er blevet populært både på grund af besværet ved at finde en lejlighed alene, men også fordi der er penge at spare ved at være flere der bor sammen en i delebolig. Jo flere man er om at dele huslejen og de andre faste udgifter, jo billigere bliver det i sidste ende per person - en fordel mange foretrækker. Der er de seneste år kommet rigtig mange nye lejligheder rundt omkring i København. Sydhavnen, Nordhavn og Amager er nogle af de steder hvor rigtig mange nye lejligheder er blevet bygget, og det er også her der er rigtig mange gode muligheder for at finde en delebolig. 3-4 værelses lejligheder er for dyre og store til én person, så derfor er det ideelt at gå 2-3 sammen om at leje lejligheden og dermed nedsætte huslejen per person.

Livet i København

Udover en stor boligmasse har København også en hel del andet at byde på. Indre by byder på alverdens shopping muligheder, caféer, museer og ikke mindst Tivoli. Der er altid liv i centrum, og altid noget at foretage sig. Når bylivet bliver for meget, kan man udnytte nogle af de mange parker og grønne arealer, som København rummer. I alle københavns bydele er der tilhørende grønne arealer. Valby har den flotte Valbyparken, hvor der både er legeplads mulighed for picnic, frisbee golf, foldbold, og en gåtur langs vandet. Vesterbro og Frederiksberg har Søndermarken og Frederiksberg Have, mens Indre by rummer Kongens Have, som mange københavnere bruger som samlingspunkt om sommeren til grill og boldspil. Fælledparken, som er Danmarks største park rummer også uendelige muligheder for både børn, unge, voksne og ældre. Alt i alt får du i København det bedste af begge verdner. Du får bylivet hvor du kan shoppe og opleve byen når du har lyst, men du kan også trække dig tilbage og nyde naturen i ro og fred.

Vil du bo i København?

Søger du bolig i København, så kan du her på findroommate finde både ledige lejligheder og værelser. Er du interesseret i at leje en lejlighed som skal bruges som delebolig kan du også finde dine nye roommates blandt de mange andre boligsøgende i København.