Username or password was incorrect
Your account is locked
The profile has been deleted
Log in using Facebook Log in with Google

Værelser

Ønsker du at leje et værelse - så er du ikke alene. Flere og flere er begyndt at søge værelser fremfor hele lejelejligheder. Dette skyldes flere ting. Især i de større byer er der mangel på lejelejligheder, og de ledige lejeboliger der er, er for dyre til én person at sidde i. Derover har det deleøkomiske aspekt for alvor taget fat i danskerne, og vi benytter os mere og mere af de fordele det medfører. Jo flere man er om at dele huslejen, jo billigere bliver det for alle. Derfor er leje af et værelse en perfekt løsning til dig som søger et billigt lejemål. Som bonus få du også én eller flere roommates, som du kan dele fritiden med, hvilket kan være ideelt hvis du flytter til en ny by og dermed ikke har et stort netværk i byen allerede. Langt de fleste som har prøvet at leje et værelse og dermed har boet sammen med roommates fortryder ikke oplevelsen. Mange roommates ender med at blive vender for livet. En anden fordel ved at leje et værelse er, at du kan finde noget til alle behov. Nogle udlejer værelser i ubegrænset periode, mens andre udlejer deres værelse for en kortere periode. Dermed kan du finde lige det værelse, der passer til dig. Søger du en permanent bolig, er dette en mulighed, men hvis du er i praktik i en anden by eller først kan flytte ind i en permanent bolig om 3 måneder, så kan du også sagtens finde et værelse, som du kan leje i blot 3 måneder.

Sådan finder du et værelse:

Som nævnt er der mange muligheder for at finde et værelse - alt efter hvor du søger henne selvfølgelig. Inden du begynder søgningen på et værelse, er det vigtigt at du beslutter dig for hvilket område du vil søge i, hvad dit budget er, hvor lang en lejeperiode du er interesseret i etc. Når du har fundet ud af hvad du søger efter, kan du tilmelde dig vores boligagent, som giver dig besked hver gang et nyt værelse, som matcher dine søgekriterier, er blevet oprettet. Vil du have et indblik i hvilke værelser der i øjeblikket kan lejes i dit søgeområde, kan se alle ledige værelser her: Værelser i Danmark og på Vesterbro i København

Når du har fundet et værelse du er interesseret i, kan du tage kontakt til udlejeren af værelset. Her på findroommate er alle udlejere private mennesker, der udlejer et ekstra værelse i deres bolig. Derfor er det også vedkommende, du skal have fat i, når du vil ansøge om værelset. Der er ingen ventelister her. Udlejerne vælger deres nye lejer på baggrund af hvem han eller hun føler vil passe bedst ind. Derfor er det vigtigt at du inkluderer information om dig selv i din ansøgning. Skriv f.eks. lidt om hvem du er, hvad du laver til hverdag, interesser, hobbyer og hvorfor du vil være et godt match. På denne måde vil udlejeren bedre kunne danne sig et indtryk af hvem du er, og vil bedre kunne forestille sig hvordan det vil være at bo sammen med dig. Skriv din ansøgning direkte fra udlejerens annonce.

Rigtig god boligjagt!