Brugernavn eller kodeord er forkert
Din konto er låst
Profilen er blevet slettet
Log ind med Facebook Log ind med Google

Holdet bag Findroommate

Om Findroommate

Vi er på en mission. En mission, der skal forbinde verden og gøre det muligt for alle at finde den perfekte bolig – uanset hvor i verden man føler sig hjemme.

Alle ved, hvor svært det kan være for unge og studerende at finde en bolig. Lejlighederne bliver dyrere og dyrere verden over, og de unge og studerende har derfor større og større behov for at finde en roommate, så deres udgifter til husleje minimeres. Vi mener, der skal være en pålidelig, sikker og sjov måde for de unge og studerende at finde en roommate.

Det er derfor, vi har lavet findroommate.

Findroommate stræber efter at være den største udbyder af deleboliger. Vi vil gøre det lettere for alle at finde et hjem og roommates at dele det med – uanset hvor i verden, man vil bo. Vi gør det muligt for boligsøgende at finde ledige værelser eller andre boligsøgende, som de kan finde deleboliger sammen med. Igennem samarbejder med andre boligsider, gør vi det muligt for boligsøgende at finde den rigtige delebolig.

Vi er et ungt og dedikeret team med kontor i hjertet af København, og du kan altid komme i kontakt med os ved at sende en e-mail, lave en tweet på @findroommate eller ved at skrive til os i chatten ☺

Kristian Matthes

CEO & Stifter

Kristian er som CEO, ansvarlig for den daglige drift og findroommates overordnede strategi. Kristian står for at opbygge vores team i Danmark og udlandet. Udover det, har han en forkærlighed for produktudvikling, og er meget indover udformningen af vores produkter.

Savo Pekic

CTO & Stifter

Savo har ansvaret for udviklingen af findroommates hjemmesider og indhold på disse. Savo har fingeren på pulsen når det kommer til spændende teknologier og produkter. Udviklingsteamet er utrolig vigtigt for Savo og kunsten er at finde talenter som kan bidrage på hver deres unikke måde.

Allan Tim Hansen

Udvikler

Allan er nyeste skud på stammen i udviklingsteamet. Med en stor ansvarsfølelse og lysten til at lære, går Allan meget grundigt ind i alle opgaver. Ingen opgaver startes, uden at det har været igennem hans sorte notesbog. Passionen er at skabe noget som bruges og værdsættes af tusindevis af brugere.

Cecilie Bøggild

Supporter

Cecilie er vores søde supporter som sidder klar til at hjælpe dig med din brug af findroommate. Du kan fange hende igennem vores kontakt eller ved at skrive til hende på chatten. Der findes ingen dumme spørgsmål (næsten). Ps. Cecilie er ingen support-bot. Hun er et rigtigt menneske :)

Jakob Holmberg

Marketing manager